Οδηγίες

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο και τη σόδα σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους. Σε ένα άλλο μπολ, επίσης μεσαίου μεγέθους, ανακατέψτε το αβγό, το γάλα, τη σάλτσα μήλου, το λάδι, την κανέλα, τη βανίλια και το αλάτι. Σχηματίστε μία τρύπα στο κέντρο των ξηρών υλικών και σιγά σιγά προσθέστε το μίγμα του αβγού μέχρις ότου γίνει λείο. Μοιράστε τη ζύμη σε οκτώ μικρά πυρίμαχα μπολ. Σπάστε τη σοκολάτα σε οκτώ κομμάτια και πιέστε την ελαφρά στο κέντρο του κάθε μπολ. Ψήστε 20 λεπτά στον κλασικό φούρνο ή στον φούρνο μικροκυμάτων (το κάθε μπολ χωριστά) για 35 με 40 δευτερόλεπτα. Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη αν το επιθυμείτε και σερβίρετε ζεστά.