Οδηγίες

Εκτέλεση: 1. Βράζετε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό. Στα τελευταία 3 λεπτά του βρασίματος προσθέτετε τον αρακά. Σουρώνετε τα τορτελίνια και τον αρακά σε σουρωτήρι, τα ανακατεύετε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τα αφήνετε να κρυώσουν. 2. Κόβετε τη ρόκα σε μικρά τεμάχια. Καθαρίζετε το αβοκάντο και κόβετε σε κύβους την ψίχα. Στύβετε το λεμόνι και αναμειγνύετε το αβοκάντο με τον χυμό του λεμονιού. 3. Ανακατεύετε το κρεμμύδι και τον άνηθο με 3 κουταλιές της σούπας νερό και το υπόλοιπο λάδι. Προσθέτετε τον τόνο στραγγισμένο και τη μαγιονέζα. Ανακατεύετε τα συστατικά με μίξερ χειρός, μέχρι να σχηματίσουν ένα κρεμώδες μίγμα. 4. Μοιράζετε τη σαλάτα σε βαθιά πιάτα και ρίχνετε από πάνω το μίγμα με τον τόνο.