Οδηγίες

Εκτέλεση 1. Ψιλοκόβετε το σπανάκι (στραγγισμένο καλά) και το σωτάρετε με το μισό από το ελαιόλαδο. 2. Προσθέτετε το κρεμμύδι και τον άνηθο. Όταν σωταριστούν καλά, τα βγάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το τριμμένο τυρί. 3. Ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ψήνετε την ομελέτα σε αντικολλητικό τηγάνι. 4. Τοποθετείτε στην μισή επιφάνεια το μείγμα με το σπανάκι και διπλώνετε στα δύο. Σερβίρετε σε πιατέλα.