Οδηγίες

Λιώστε τη σοκολάτα σε μπαιν-μαρί (χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση πυρίμαχο μπολ), ανακατεύοντας συχνά, μέχρις ότου γίνει λεία. Στο μεταξύ, στρώστε ένα ταψάκι με χαρτί ψησίματος. Κόψτε τις μπανάνες λοξά σε τρία κομμάτια και τοποθετήστε ένα ξύλινο καλαμάκι σε κάθε άκρο. Βυθίστε κάθε κομμάτι στη λιωμένη σοκολάτα, προσθέτοντας με ένα κουτάλι περισσότερη ποσότητα μέχρις ότου καλυφθεί καλά. Τοποθετήστε τα κομμάτια στο ταψάκι και πασπαλίστε με τα φυστίκια. Τοποθετήστε στην κατάψυξη μέχρι να πήξει η σοκολάτα, περίπου 20 λεπτά, μέχρι 2 ώρες. (Εάν το γλυκό παραμείνει στην κατάψυξη περισσότερο από δύο ώρες, αφήστε το να μαλακώσει περίπου 20 λεπτά προτού το σερβίρετε).