Εγγραφή | Είσοδος
Ερωτήσεις Κοινού


** συνέχεια ερώτησης Γιάννης 28 , Η θα πρέπει να περιμένω να δείξει κάτι ι βιοψία? ευχαριστώ!!!

Αγαπητέ Γιάννη,

Τα συμπτώματα που περιγράφεις ταιριάζουν με αυτά του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου. Δεν νομίζω ότι η βιοψία θα δείξει κάτι παθολογικό.

 
Το προβλημα μου ειναι οι διαρροιες, εχω κανει κολονοσκοπηση, διαβαση παχεος εντερου (πριν 6 μηνες) ,ο γιατρος διεγνωσε ΣΕΕ το προβλημα ειναι οτι οι διαρροιες ειναι καθημερινες 3η4 και οι περισοτερες μετα το μεσημερι, ακομα και σε περιοδους χωρις αγχος, δ

Αγαπητή κυρία/ε,

Αν και η ερώτηση σας δεν ολοκληρώνεται, νομίζω ότι θα πρέπει να λάβετε κάποια φαρμακευτική αγωγή για το ΣΕΕ που έχει προεξέχων σύμπτωμα τις διάρροιες. Θα ήταν καλό να επικοινωνήσετε με τον γαστρεντερολόγο σας για να σας συστήσει την καλύτερη φαρμακευτική αγωγή.

 
Εχω γαστροοισοφαγική παλλιδρόμηση,αλλά δεν υποβάλλομαι σε φαρμακοθεραπεία.Ειμαι γυναίκα 53 χρόνων και τον τελευταίο χρόνο εκτός απο τις ενοχλήσεις κατά περιοδους στο στομάχι, πάχυνα 4 κιλά έχω έντονη δυσκιλιότητα(6-7 μέρες), φουσκώματα και μετεωρισμό με π

Αγαπητή κυρία,

Από όσα περιγράφετε τα συμπτώματα της παλινδρόμησης επικαλύπτονται με αυτά της δυσπεψίας και του ευερέθιστου εντέρου. Φαίνεται να έχετε έναν ιδαίτερα "ευαίσθητο" γαστρεντερικό σύστημα. Θα ήταν φρόνιμο να επικοινωνήσετε με έναν γαστρεντερολόγο για να σας εκτιμήσει από κοντά και να κρίνει για την άναγκη της κατάλληλης θεραπευτικής αγωγής.

 
Η νόσος Μπεχτσέ - Αδαμαντιάδης είναι μία κληρονομική νόσος; Από πού προέρχεται; Ευχαριστώ.

Αγαπητέ κύριε/α,

Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κληρονομική προδιάθεση στην εμφάνιση της νόσου. Αποτελεί συστηματική νόσο που οφείλεται σε διαταραχή του ανοσολογικού συστήματος του οργανισμού άγνωστης όμως αιτιολογίας.

 
Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια για το πολύ χρήσιμο site. Είμαι 32 χρόνων. Από πέρυσι έχω κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι. Αρχικά εκδηλώθηκαν με βράχνιασμα και πόνο στο στομάχι που αντανακλούσε στην πλάτη. Ο γιατρός που με εξέτασε τότε υπέθεσε ότι μπορεί να έχ

Αγαπητέ κύριε/α,

Δυστυχώς η ερώτηση σας διακόπτεται απότομα. Αν όμως καταλαβαίνω καλά, έχει τεθεί η πιθανότητα να οφείλονται τα συμπτώματα σε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν γαστρεντερολόγο για να καθορίσει ποίός είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμέτωπισης (θεραπευτική αγωγή ή εξετάσεις).

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 44 από 99
Νέα / Ανακοινώσεις