Εγγραφή | Είσοδος
Ερωτήσεις Κοινού


καλημερα και συγχαρητηρια για το site σας! ειμαι ανδρας 24 χρονων και τις τελευταιες 5 μερες ποναει ο πρωκτος μου. δεν ποναω οταν ενεργουμαι αλλα οταν καθομαι η σηκωνομαι απο το κρεβατι η απο την καρεκλα! σκεφτηκα οτι ειναι μπορει να ειναι κυστη κοκυγγος

Αγαπητέ κύριε,

Η κύστη κόκκυγα θα μπορούσε να είναι η αιτία σε ασθενή με την δική σας ηλικία. Θα πρέπει να επισκεφτείτε έναν γιατρό για να σας εξετάσει από κοντά.

 
ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ.ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ?

Aγαπητή κυρία/ε,

Από όσο γνωρίζω το υπόθετο γλυκερίνης δεν έχει κάποια γενικότερη επίδραση. Αν υπάρχει κάποιο ερώτημα αυτό αφορά την δυσκοιλιότητα καθευτή. Υποθέτω για να χρησιμοποιείτε υπόθετα κάποιος γιατρός θα σας παρακολουθεί. Θα ήταν φρόνιμο να μιλήσετε μαζί του για την γαωγή που χρειάζεστε.

 
ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 2 ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΑΞΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΩ ΚΟΙΛΙΑΟ ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΔΕΙΞΕ : ΜΙΚΡΟΙ ΧΟΛΟΛΙΘΟΙ (;) ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣΗ ΑΞΟΝΙΚΗ ΕΔΕΙΞΕ : ΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗΟ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΔΕΙΞΕ : ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΣΧΗΜΑΤΟ

Aγαπητή κυρία/ε,

Δυστυχώς η ερώτηση σας δεν ολοκληρώνεται. Σχετικά με τις εξετάσεις που κάνατε, τόσο ο υπέρηχος όσο και η αξονική αναφέρουν την παρουσία λίθων εντός της χοληδόχου κύστης με διαφορετικά λόγια η καθεμιά. Αν χρειάζεται να κάνετε κάτι γιαυτό, θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό που σας συνέστησε τις εξετάσεις.

 
Εκανα δύο φορές ημιτελείς κολονοσκοπήσεις. Τι προκαλεί την παρεμπόδιση της ολοκλήρωσης και πως πρέπει να αντιμετωπισθεί με ασφάλεια. (ήδη έχουν εντοπισθεί σημεία για τα οποία απαιτείται βιοψία.

Αγαπητή κυρία/ε,

Ο κυριότερος λόγος αδυναμίας ολοκλήρωσης της κολονοσκόπησης είναι η δυσανεξία του ασθενούς ή η παρουσία έντονης "γωνίασης" του εντέρου. Σε περίπτωση ατελούς κολονοσκόπησης μπορείτε να κάνετε βαριούχο υποκλυσμό.

 
Καλησπέρα γιατρέ τους τελευταίους 3 μήνες βλέπω βλέννα στα κόπρανα και έχω έντονο γουργούρισμα στην κοιλιά από τη μπορεί να είναι? είμαι 22 χρονών τι μου προτείνεται να κάνω?

Αγαπητέ κύριε/α,

Τα συμπτώματα ταιριάζουν με αυτά του συνδρόμου ευερεθίστου εντέρου. Αν τα συμπτώματα είναι ενοχλητικά θα πρέπει να επισκεφτείτε έναν γιατρό για να σας εκτιμήσει από κοντά.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 81 από 99
Νέα / Ανακοινώσεις