Εγγραφή | Είσοδος
Ερωτήσεις Κοινού


ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗ?

Αγαπητέ κύριε/α,

Η παρουσία αναιμίας και κυρίως σιδηροπενικής (πιθανή ένδειξη απώλειας αίματος) αποτελεί ένδειξη για έλεγχο του πεπτικού τόσο με γαστροσκόπηση όσο και με κολονοσκόπηση.

 
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ.ΕΠΑΘΕ ΕΙΛΕΟ ΑΠΟ ΣΥΜΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΣΥΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΟΙΛΗ.ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΓΜΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΦΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ?

Αγαπητέ κύριε/α,

Τα συμπτώματα του πατέρα σας μάλλον οφείλονται στις μετεγχειρητικές συμφήσεις. Θα ήταν φρόνιμο να μιλήσετε με τον γιατρό σας για την φύση και τον τρόπο αντιμετώπισης των συμπτωμάτων σας.

 
εχω 2 μερες μικρη ενοχληση δεξια στο υψος του γοφου ακριβως αμεσως μετα την κοιλια.

Αγαπητή κυρία/ε,

Το σύμπτωμα που αναφέρετε είναι τελείως άτυπο. Αν επιμένει θα ήταν φρόνιμο να επισκεφτείτε έναν παθολόγο για να σας εκτιμήσει από κοντά.

 
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ 21.ΕΧΩ ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007,ΠΑΙΡΝΩ 4 ΧΑΠΙΑ ΣΑΛΟΦΑΛΚ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΗΡΑ ΝΤΟΡΑΛΙΝ Κ ΣΥΝΗΛΘΑ.ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ Κ ΔΕΞΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΑΙ ΚΑΝΟ

Αγαπητέ κύριε/α,

Η ερώτηση σας δυστυχώς δεν ολοκληρώνετε. Υποθέτω ότι η νόσος σας είναισ ε ύφεση με την φαρμακευτική αγωγή, οπότε τα συμπτώματα που αναφέρετε μπορεί να είναι λειτουργικά (δυσπεψία ή ευερέθιστο έντερο), εφόσον βελτιώθηκαν με την θεραπεία που αναφέρετε. Θα ήταν φρόνιμο να μιλήσετε με τον γιατρό που σας παρακολουθεί για την ελκώδη κολίτιδα για να κρίνει αν χρειάζεστε κάποιες εξετάσεις ή φαρμακευτική αγωγή.

 
Καλησπέρα έχω έλλειψη βιταμίνης β12.142 με φυσιολογικές τιμές 200-900 από τι μπορεί να είναι?θα πρέπει να κάνω κάποια εξεταση?είναι κάτι ανησυχητικό?

Αγαπητέ κύριε/α,

Θα πρέπει να μιλήσετε με έναν αιματολόγο για να κρίνει αν χρειάζεστε κάποιον περαιτέρω έλεγχο ή φαρμακευτική αγωγή.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 50 από 99
Νέα / Ανακοινώσεις