Εγγραφή | Είσοδος
Ερωτήσεις Κοινού


ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΣΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΚΟΤΗΤΑΣ?

Αγαπητέ κύριε/α,

Δεν είναι σίγουρο ότι και εσείς θα παρουσιάσετε πολύποδες στο έντερο. Απλά οι πιθανότητες σας είναι σχεδός διπλάσιες σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό.

 
ΕΙΜΑΙ 46 ΚΙ ΕΧΩ ΣΕΕ ΑΠΟ 16.ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΩΠΟΛΛΑ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΡΙΦΑΜΙΞΙΝΗ?

Αγαπητή κυρία/ε,

Η ριφαξιμίνη πράγματι αποτελεί φαρμακευτική επιλογή σε ασθενείς με ΣΕΕ και συμπτώματα όπως διάρροιες ή μετεωρισμοί. Σαφώς και μπορείτε να την δοκιμάσετε αλλά θα ήταν φρόνιμο να επικοινωνήσετε πρώτα με τον γιατρό που σας παρακολουθεί.

 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ?

Αγαπητέ κύριε/α,

Οι εξετάσεις κοπράνων χρησιμοποιούνται στην ανίχνευση απώλειας αίματος με τα κόπρανα, η οποία δεν είναι ορατή με το μάτι. ΦΔεν αποτελού εξέταση ανίχνευσης πολυπόδων. Οι πολύποδες βρίσκονται μόνο με την κολονοσκόπηση ή με τον βαριούχο υποκλυσμό.

 
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗ?

Αγαπητέ κύριε/α,

Η παρουσία αναιμίας και κυρίως σιδηροπενικής (πιθανή ένδειξη απώλειας αίματος) αποτελεί ένδειξη για έλεγχο του πεπτικού τόσο με γαστροσκόπηση όσο και με κολονοσκόπηση.

 
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΕΚΤΟΜΗ.ΕΠΑΘΕ ΕΙΛΕΟ ΑΠΟ ΣΥΜΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΣΥΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΟΙΛΗ.ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΓΜΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΦΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ?

Αγαπητέ κύριε/α,

Τα συμπτώματα του πατέρα σας μάλλον οφείλονται στις μετεγχειρητικές συμφήσεις. Θα ήταν φρόνιμο να μιλήσετε με τον γιατρό σας για την φύση και τον τρόπο αντιμετώπισης των συμπτωμάτων σας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 49 από 99
Νέα / Ανακοινώσεις